Beo Fresh pro

Uvoz i distribucija profesionalnih hemijskih sredstava za čišćenje i održavanje higijene

Beo Fresh Pro

O nama

Svesni smo da je u današnje vreme teško dobiti kvalitetan proizvod po povoljnoj ceni, pa smo upravo zbog toga osnovali našu kompaniju, Beo Fresh Pro, koja Vaše želje i kvalitet stavlja na prvo mesto. Zato smo temeljno obišli veliki broj fabrika u Nemačkoj i odlučili se za najbolju opciju, što se tiče odnosa kvaliteta i cene, fabriku koja na dnevnom nivou izbacuje 60 paleta robe ka kupcima. Naša hemijska sredstva povećavaju produktivnost i u značajnoj meri vrše uštedu, kako novčano tako i vremenski. Predstavništva naše kompanije su u Beogradu, Novom Sadu i Bajinoj Bašti. Posebnu pažnju stavljamo na inicijalni kontakt, dogovaranje zajedničkih ciljeva kroz dugoročnu saradnju. Posedujemo stručni tim, koji na licu mesta skenira i rešava probleme. Pregledajte naš katalog proizvoda, slobodno nas kontaktirajte u slučaju bilo kakvih nedoumica, zakažite besplatnu prezentaciju i dolazimo do Vas. Bonitetna ocena za 2020 A+
kitchen1

Naš asortiman

Kod nas možete pronaći hemiju za kućnu i profesionalnu upotrebu. Ispod možete pogledati najtraženije proizvode…

Iz ponude izdvajamo...

Univerzal

Višenamenski odmašćivač za sve vodootporne površine u komercijalnoj kuhinji i prehrambenoj industriji. Visokoalkalni masni rastvarač, veoma ekonomičan u upotrebi. Temeljno uklanja sve masti, masne mrlje na svim pralnim, alkalno-otpornim površinama. Uklanja uporne nečistoće, masnoće, nataložene prljavštine na podovima, zidovima, kao i na prohromskim površinama. Takođe pogodan za čišćenje podova, pločica, otpornih na alkalije.

Grill

Visokoalkalni, visoko koncentrisani odmaščivač i čistač konvekcijskih pećnica za gastronomski sektor i preradu hrane. Za čišćenje zaprljanih masnih površina (opreme za gril, plehovi, roštilji, peći, konvektomati, ploče za pečenje,…). Rešava i starije, izgorele masne naslage prljavštine na jednostavan način. Uklanja najupornije masnoće i mrlje na zagorelom posudju. Nanosi se na zagrejanu, vrelu površinu, čisti sundjerom ili špaklom i potom ispira vodom.

Orange Fresh

Visenamensko sredstvo za redovno održavanje podova. Nežan čistac za sve glatke površine. Ostavlja prijatno svež miris pomorandže, sadrži alkohol tako da se brzo suši zbog čega je pogodan za prometne površine i nameštaj od eko kože. Takođe služi i kao neutralizator duvanskog dima i ostalih mirisa. Rastvara se 40-80 ml koncentrata na kofu vode (8-10 litara.).
Svi proizvodi

Kuhinja

Univerzal (pH 14)

Višenamenski odmašćivač za sve vodootporne površine u komercijalnoj kuhinji i prehrambenoj industriji. Visokoalkalni masni rastvarač, veoma ekonomičan u upotrebi. Temeljno uklanja sve masti, masne mrlje na svim pralnim, alkalno-otpornim površinama. Uklanja uporne nečistoće, masnoće, nataložene prljavštine na podovima, zidovima, kao i na prohromskim površinama. Takođe pogodan za čišćenje podova, pločica, otpornih na alkalije.

Grill (pH 14)

Visokoalkalni, visoko koncentrisani odmaščivač i čistač konvekcijskih pećnica za gastronomski sektor i preradu hrane. Za čišćenje zaprljanih masnih površina (opreme za gril, plehovi, roštilji, peći, konvektomati, ploče za pečenje,…). Rešava i starije, izgorele masne naslage prljavštine na jednostavan način. Uklanja najupornije masnoće i mrlje na zagorelom posudju. Nanosi se na zagrejanu, vrelu površinu, čisti sundjerom ili špaklom i potom ispira vodom.

Quick Express (pH 14)

Higijenski čistač za mesnu i prehrambenu industriju. Sredstvo sa aktivnim hlorom, brzo i temeljno čisti sve masne površine, masna zaprljanja i mesta ukrštanja pločica, radnih površina, podova. Nije pogodan za aluminijum i lakirane površine, samo za alkalne otporne površine. U zavisnosti od stepena zaprljanja razblažiti 400-800 ml na 8 litara vode, a za teža zaprljanja povećati dozu.

BC-Inox (pH 7)

BC INOX je teški proizvod koji se lako obrađuje, sa odličnim osobinama čišćenja, za zaštitu inoxa, rosfraja, prohroma. Površine se mogu brzo i nežno očistiti i dobiti novi sjaj. Čuva i štiti od ponovnog zapr!janja i ima antistatički efekat. Uklanja otiske prstiju od nerđajućeg čelika i alumininjuma. Izuzetno ekonomičan u upotrebi.

Top Fit (pH 6,5)

Višenamensko sredstvo za pranje posuđa od porculana, stakla, plastike, metala. Pogodan za sve operacije ispiranja i čišćenja u ugostiteljstvu, industriji i domaćinstvu. Snažna sposobnost odmašćivanja svih vodootpornih površina. Optimalno izbalansirana kombinacija aktivnih supstanci za pranje osigurava čistoću čak i kod jako masnih jela. Nativni hidratantni sastojci štite kožu nakon ispiranja. Prijatnog mirisa, sa pojačivačem pene.

GSM-15 (pH 14)
(mašinsko pranje)

Tečno sredstvo za čišćenje, sa hlorom, koje se koristi u svim uobičajenim mašinama za pranje sudova sa automatskim uređajem. Visoko, alkalno sredstvo za čišćenje, veoma efikasno i pri visokim stepenima tvrdoće vode. Osigurava efikasno i snažno čišćenje sa malim količinama primene. Za upotrebu u sistemima pod kontrolom provodljivosti. -Za tvrdoću 1-3 -Pogodno za sve komercijalne mašine za pranje sudova -Ekonomičan u doziranju -Sprečava naslage skroba Doziranje: • 2ml / litar sveže vode do 12 ° dh • 2,5-4ml / litar sveže vode od 12 ° dh Dodatna doza zavisi od snabdevanja svežom vodom i stepena zaprljanosti.

Klarspuler
(Mašinsko ispiranje - sjaj)

Nisko penjeno i kiselo sredstvo za ispiranje koje mogu koristiti mašine za pranje sudova sa automatskim ili ručnim doziranjem. Izuzetno nisko penjenje, preostale alkalije se neutrališu i sprečavaju naslage kamenca. U zavisnosti od tvrdoće vode, potrebno je između 0,1 i 0,4 ml po litri sredstva za ispiranje. Za kapanje mokrih posuda, doza se mora povećati.

Entkalker

Sredstvo protiv kamenca, pogodno za sve komercijalne mašine za pranje sudova, kao i za bojlere. Odstranjuje jake naslage kamenca pri prvoj upotrebi.Ekonomičan u upotrebi, odličan za vertikalne površine, za mašine za ispiranje, grejače tople vode, mašine za kafu, veš-mašine, … Sipati jednu supenu kasiku, za veće mašine dve supene kašike, u praznu mašinu i pustiti je 3 puta da odradi, pa ispustiti vodu iz mašine.

Rohrreinger (pH 14)

Visoko alkalni koncentrovani čistač za profesionalnu upotrebu u kornercijalnim kuhinjama. Otpušivač cevi. Rastvara ulja, dlake i ostale naslage. Koristi se 50ml koncentrata na 1 litar hladne vode.Ostaviti najmanje pola sata da deluje, a zatim isprati čistom vodom. Ukoliko je i dalje prisutno začepljenje ponoviti proces. Sredstvo je takodje pogodno za odmrzavanje mlaznica. Dobro zatvoriti nakon upotrebe.

Antischaum
(antipenušavac)

Sastojci u raznim namirnicama (masti, proteini) proizvode jaku formaciju pene u mašini za pranje sudova, Samo nekoliko kapi visokog koncentrata protiv pene sprečava stvaranje pene i uništava već postojeću penu. Vrlo jednostavno doziranje, veoma isplativo, pogodan i za mašine za čišćenje.

Spulglanz

Deterdzent za pranje posudja, pogodan za sve operacije ispiranja i ciscenja u ugostiteljstvu, industriji i domacinstvu. Optimalno izbalansirana kombinacija aktivnih supstanci za pranje osigurava cistocu cak i kod jako masnih jela. Nativni hidratantni sastojci stite kozu nakon ispiranja. Prijatnog mirisa limuna.

Kupatilo

Starke Saure (pH 1)

Sredstvo za čišćenje umivaonika, pisoara, slivnika, kao i drugih keramičkih predmeta. Uklanja mokraću i krečnjak, kao i naslage rđe sa keramičkih površina. Pogodan za brzo i efikasno čišćenje. Odlično sredstvo za prometne toalete, sa sadržajem hlorovodonične kiseline, nije pogodan za fitinge i anodizirane površine, samo za površine otporne na kiselinu. Rastvara se sa vodom u razmeri 1:1 za teža zaprljanja, do 1:10 u zavisnosti od količine nečistoća i kamenca koje treba ukloniti. Nakon tretmana isprati sa dosta vode.

WC Fresh Spezial (pH 1)

Pojačano sredstvo za brzo i terneljno čišćenje svih kiselootpornih površina, obezbedjuje higijenski čiste prostorije. Za pranje sanitarija, uklanja vodeni i urino karnenac, čisti sanitarije i vrši dezinfekciju. Za održavanje slavina, lavaboa, pisoara i WC šolja, podova u sanitarnirn čvorovima i ostalim sanitarnim područjima. Ostavlja svež, dugotrajan miris jagode. U slučaju težeg zaprljanja naneti nerazređeno i ostaviti da deluje 5 minuta. Rastvara se u razmeri l: 10.

Amicit (pH 1)

Čistač za celo sanitarno područje. Odstranjuje vodene mrlje, kao i ostatke od sapuna na pločicama, tuš-kabinama, staklima, keramici, akrilu. Ekonomičan u upotrebi. Čisti automatski i ostavlja prijatan miris. Posebno efikasan za skidanje kamenca, krečnjaka, urina, i za površine koje su često u kontaktu sa vodom (bazeni, fontane, …) Za veće naslage naneti nerazređen, a zatim isprati čistom vodom. Ne koristiti na mermeru, emajlu, i drugim površinama osetljivim na kiseline.

BC Tablets

Tablete za pisoare, deluju higijenski i šire dugotrajan svež miris jagode u toaletnom prostoru. Sprečavaju nastanak krečnjaka i urina. Ekološki prihvatljive zahvaljujući korišćenju razgradivih površinsko aktivnih materija. Efikasno sprečavaju stvaranje neprijatnih mirisa.

Mrežice za pisoare

Pogodne za upotrebu u svim uobičajenim sanitarnim prostorijama, dodatno parfimisane. Znatno produžavaju radni vek pisoara. Sprečavaju zapušavanje pisoara, naročito od cigareta. Rok trajanja 30 dana.

Higijenska kozmetika

Lavydes

Nemacki, antibakterijski, kremasti sapun za higijensko pranje ruku, proizveden na bazi blagih, koži prijatnih supstanci. Čak i uz čestu upotrebu, hidratantne sirovine iz područja biljke osiguravaju maksimalnu zaštitu i negu kože. Dermatološki ispitan. Preporučujemo upotrebu higijenskog sapuna, naročito nakon procesa pripremanja i obrade hrane u kuhinjama.

Asepsol

Proizvod je namenjen za dezinfekciju površina i podova u zdravstvu, veterini, ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Posebno je preporučljiva upotreba u školskim i predškolskim ustanovama kao i na svim javnim mestima. Bistra tečnost, prozirne boje. Rastvor je spreman za upotrebu. Poseduje izrazito prijatan miris. ASEPSOL je gotov proizvod, koji se upotrebljava raspršivanjem, prebrisavanjem, potapanjem i pranjem. Ukoliko se tretirane površine ne ispiraju vodom, na njima se stvara zaštitni film, te sredstvo pokazuje rezidualno dejstvo. Površine koje dolaze u kontakt sa hranom posle tretiranja isprati higijenski ispravnom vodom. Za Dezinfekciju ruku upotrebiti 10% rastvor (100 ml Antisepsola 1 dopuniti vodom do 1 litre). Ruke se operu sapunom, isperu vodom a zatim urone u pripremljen rastvor i puste da se osuše.

Prozori

Glass (pH 7)

Koncentrat za čišćenje svih staklenih, drvenih i plastičnih površina. Dobra moć rastvaranja masti zahvaljujući visokom udelu alkohola. Uklanja prašinu, masne naslage i tvrdokornu prljavštinu sa svih čvrstih i vodonepropusnih površina. Ne ostavlja tragove i ostatke, ojačan je salmijakom. Za sve glatke površine, poput stakla, ogledala, prozora, okvira, plastike i prozora automobila.

Podne površine

Orange Fresh (pH 9)

Visenamensko sredstvo za redovno održavanje podova. Nežan čistac za sve glatke površine. Ostavlja prijatno svež miris pomorandže, sadrži alkohol tako da se brzo suši zbog čega je pogodan za prometne površine i nameštaj od eko kože. Takođe služi i kao neutralizator duvanskog dima i ostalih mirisa. Rastvara se 40-80 ml koncentrata na kofu vode (8-10 litara.).

Auto indrustija

Pasta za ruke

Sredstvo za čišćenje ruku, bez peska, koristi se u industriji, radionici i trgovini. Posebno je efikasan u slučaju masnog, grubog zaprljanja. Ovo sredstvo za čišćenje ruku je posebno prijatno za kožu zahvaljujući upotrebi visoko efikasnih komponenti za zaštitu kože koje regulišu lipide i niske alkalnosti. Dermatološki testiran. Ne začepljuje odvode.

Mosquitoes (pH 10)

Visoka efikasnost u uklanjanju komaraca i svih vrsta muva sa stakala i unutrašnjosti automobila. Sadrži visoke biorazgradive principe, ne sadrži fosfor. 1 litar koncentrata pomešati sa 10-15 litara vode(1:10-1:15). Za lakša zaprljanja upotrebiti manje koncentrovano sredstvo. Proširiti rastor na površinu koja se čisti, ostaviti da radi kratko vreme i isprati sa vodom ili nastaviti sa pranjem.

Univerzal (pH 14)

Sredstvo za pranje autobusa od krova do poda, sve osim stakla i instrument table, rezervni delovi, autobuski podovi, beskontaktno pranje motora.
Za dubinsko pranje koristiti u razmeri 1:5. Za ciscenje podova svih vrsta, hala.
Rastvara se sa vodom u razmeri 1:5 u prskalici, 30-50ml na kofu vode za podove, 1 litar koncentrata u rezervoar od 20-30 litara u masinama za pranje.

Sneg i led

Eisfrei (za otapanje snega i leda)

Efektivno do -40°C sa brzim i trajnim efektom odmrzavanja, bez zamrzavanja. Rasipa se na čvrsti (ugaženi) sneg ili ledene površine (oko 20g/m2), odmah se postiže efekat neklizanja i počinje odmrzavanje. Bez novih snežnih padavina efekat odmrzavanja traje 2-3 dana. Brzo i bezbedno uklanja sneg i led iz svih saobraćajnih područja i pešačkih staza. Ne izaziva oštećenja na koroziju, jer ne sadrži soli i ureu, a hemijski neoštećuje čak ni kamen, beton iii asfalt. Biorazgradiv, nezapaljiv, ekonomičan. Potpuno rastvorljiv u vodi, ne izaziva blokadu u odvodima. Sastav – kristalna jedinjenja kalcijuma u granulama. Posebno ekonomičan u upotrebi, sa dobrim lepljivim svojstvima, čak i na kosim površinama. Pakovanje 25 kg.

Ostalo

Air Spray

Specifično sredstvo za čišćenje. Proizvod visokog pritiska, pogodan za uklanjanje prašine sa kompjutera, štampača, kamera, … Korisno u HI-FI industriji i održavanju, gde je potrebna preciznost i briga, i gde su naslage prašine na vrlo čudnim mestima i gde ih je nemoguće ukloniti normalnim sredstvima. Ima poseban ventil za doziranje koji se automatski raspoređuje na protok vazduha, visok pritisak odmah uklanja prašinu. Zamrzavanje vazduha može biti korisno za uklanjanje žvakaćih guma sa podova. Koristi se u vertikalnom pravcu( mala tuba gore):-raspršiti vazduh direktno na površinu da se očisti. Koristi se u vertikalnom suprotnom smeru( mala cev dole): -raspršite vazduh za smrzavanje direktno na gumu za žvakanje da bi je uklonili, zamrznite i uklonite.

WC Sept (pH 7)

Kombinovani sanitarni koncentrat za prenosive toaletne sisterne sa posebnim aditivima za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Sprečava nastanak krečnjaka i urina, razgrađuje papir. Potpuno efikasan i pri visokim spoljašnjim temperaturama. WC SEPT je kombinacija proizvoda za rezervoare za zadržavanje otpada i rezervoara za ispiranje vode. Sipati 50-100ml na litar vode, i ta doza je dovoljna za rezervoar od 10 litara.

Telefoni

+381 64 0156 258 Ivan
+381 64 3888 748 Marko
+381 64 2175 733 Predrag

Lokacija

Vinogradska 2, 11050 Zvezdara, Beograd

E-mail

beofreshpro@gmail.com
office@beofreshpro.rs